FC Brașov a avut un gol anulat pe nedrept în deplasarea de la Timișoara



 

FC Brașov s-a impus în deplasare, pe terenul lui ACS Poli Timișoara, cu 1-0 (VIDEO AICI), însă a avut mari emoții. După cum declara și Andrei Cristea, aceasta ar fi fost probabil una dintre ultimele șanse pentru salvarea de la retrogradare (VIDEO AICI ȘI DETALII).

Cu toate că a înscris în minutul 88, trupa antrenată de Cornel Țălnar putea deschide scorul în minutul 60, însă golul i-a fost refuzat eronat de arbitru.

Cristi Balaj a sancționat un offside la lovitura de cap a lui Ștefan Grigorie. Fostul jucător de la Dinamo și Rapid a marcat printr-o lovitură de cap, după o centrare a lui Aganovic, însă reușita a fost anulată.

Reluările arată că în momentul pasei, Grigorie se afla în poziție corectă, fiind scos din poziție afară din joc de Șeroni (numărul 30), care se afla mai în față decât jucătorul Brașovului.

Doar cinci minute mai târziu, Trandu a înscris și el pentru ACS Poli Timișoara, dar centralul a anulat din nou reușita. La această fază însă, reluările arată că decizia a fost corectă. (VIDEO AICI)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑