Antrenorul Săgeții este nemulțumit de terenul de la Chiajna: "Nu e de Divizia A"



 

**VIDEO** Antrenorul Săgeții este nemulțumit de terenul de la Chiajna:

Viitorul Constanța și Săgeata Năvodari au remizat alb în etapa a 23-a a Ligii 1 (VIDEO), după un meci în care gazdele de la Chiajna și-ar fi putut apropia victoria, după ce au ratat mai multe ocazii.

La sfârșitul partidei, antrenorul Săgeții Năvodari, Cătălin Anghel, a vorbit despre rezultatul final și a explicat de ce jucătorii săi și ai lui Gică Hagi nu au putut oferi mai mult: gazonul a fost unul imposibil!

"A fost un meci cu o foarte mare presiune, pentru că ambele echipe au nevoie de puncte. Cred că maturitatea pe care o avem în plus ne putea aduce victoria azi. Am avut trei ocazii foarte mari, păcat că n-am reușit să câștigăm. Cred că cine marca azi prima oară câștiga! Un meci pe un teren pe care nu se poate juca un fotbal bun.

Ambele echipe știu să joace un fotbal modern, cu o construcție de jos, cu un joc bazat pe o posesie bună. Din păcate, spectacolul a lipsit din cauza acestui teren care nu este de Divizia A. Noi am jucat pe un teren foarte greu la Constanța acum patru zile, dar eu cred că jucătorii trebuie să joace și la trei zile, și la două zile, și nu trebuie să se plângă de asta. E meseria lor și trebuie să fie pregătiți tot timpul!", a declarat Cătălin Anghel, la finalul partidei.

Sezonul trecut, Anghel a pregătit Viitorul Constanța, reușind salvarea de la retrogradare cu echipa lui Gică Hagi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑