Mandzukic e fair-play şi îi ia apărarea lui Carvajal: "Din punctul meu de vedere, nu a fost nicio muşcătură"



 

**Mandzukic e fair-play şi îi ia apărarea lui Carvajal:**

VIDEO Atletico - Real 0-0.  Mario Mandzukic nu a reuşit să înscrie împotriva Realului, în turul sferturilor de finală din UEFA Champions League, însă s-a răfuit permanent cu fundaşii rivalei. 

Atacantul croat s-a aflat în prim-planul a două acţiuni care puteau avea repercusiuni asupra desfăşurării ulterioare a partidei. Mai întâi, după un duel la cap cu Sergio Ramos, Mandzukic a căzut ca secerat şi în câteva momente s-a ridicat de pe teren plin de sânge, după ce fundaşul Realului îl lovise cu cotul în figură. Centralul Mazic a lăsat jocul să continue, în ciuda protestelor vehemente ale vârfului lui Atletico. 

Mandzukic a avut apoi ceva de împărţit cu un alt apărător al Realului, Dani Carvajal. În urma unui duel care a avut loc în careul elevilor lui Ancelotti, Carvajal şi-a pierdut cumpătul, iar pe înregistrările video se poate observa cum jucătorul Realului îl muşcă şi mai apoi îl loveşte cu pumnul în piept pe adversarul său. Arbitrul nu a văzut faza şi nu a luat nicio măsură, însă presa din Spania scrie azi că fotbalistul campioanei Europei ar putea fi suspendat pe baza probelor video.

Imediat după meci, Dani Carvajal a negat incidentul. "Am fost acuzat că l-am mușcat pe Mandzukic, dar vreau să fie clar că nu am făcut asta și nici nu am avut o asemenea intenție"., a spus acesta.

Mario Mandzukic a reacţionat şi el şi a dat dovadă de fair-play: "Meciul de ieri a fost foarte greu şi ambele echipe au dat totul pe teren. Din punctul meu de vedere, nu a fost nicio controversă, nicio muşcătură, nimic de genul acesta.", a afirmat atacantul croat.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Real Madrid - Atletico Madrid se va disputa miercuri, 22 aprilie, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑