Țucudean: ”Vreau să arăt că merit să fiu titular la Charlton!”



**Țucudean:** ”Vreau să arăt că merit să fiu titular la Charlton!”

UPDATE Ora 19:15. Țucudean a semnat un contract pe trei ani cu Charlton Athletic. club ce are același patron ca și Standard Liege.

Ex-atacantul celor de la Dinamo, George Țucudean, a spus, în exclusivitate pentru digisport.ro, că abia așteaptă să vadă cum va fi la noua sa echipă.

”Am ajuns deja în Anglia și mă voi alătura în curând noilor mei colegi. Abia aștept să văd cum va fi la noua mea echipă, dar cu siguranță va fi bine pentru că stilul britanic este unul care mi se potrivește foarte bine.

Vreau să trag tare la antrenamente, să demonstrez că merit un loc de titular și apoi să marchez pentru că aceasta îmi este meseria. Nu am plecat la Charlton pentru turism, ci pentru fotbal. Trebuie să muncesc foarte mult, să fiu tot timpul concentrat și cu siguranță îmi va fi bine”, a spus Țucudean pentru Digi Sport. 

George Țucudean este aproape să fie din nou împrumutat de Standard Liege. Atacantul care s-a întors în Belgia după un sezonul în care a jucat la Dinamo ar putea juca în al doilea eșalon din Anglia, The Championship.

Pe Țucudean l-a dorit și Steaua în această vară, înainte ca Reghecampf să plece la Al Hilal, iar acum e dorit de Charlton Athletic, echipă care în sezonul trecut s-a salvat cu greu de la retrogradarea din Championship, ocupând locul al 18-lea (din 22).

Înfrângerea din ultimul amical, 0-2 în fața lui Welling United l-a convins Bob Peeters, noul antrenor al lui Charlton, să mai ceară întăriri în compartimentul ofensiv, potrivit site-ului oficial al britanicilor. Solicitarea tehnicianului vine la 3 zile după ce londonezii luaseră și un mijlocaș de la Standard Liege, pe Tal Ben Haim. Potrivit ProSport, alegerea belgianului ar fi Țucudean. Un factor care ar putea înlesni mutarea ar fi faptul că cele două cluburi au același patron, pe Roland Duchatelet.

Țucudean ar putea fi al șaptelea și ultimul transfer la Charlton, care debutează în noul sezon din Championship pe 9 august, contra lui Brentford.

7 goluri a marcat George Țucudean în sezonul trecut de Liga 1, în cle 22 de meciuri în care a jucat pentru Dinamo, sub formă de împrumut de la Standard. A fost cel mai prolific marcator al "câinilor roșii".

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑