EXCLUSIV Primul interviu cu Cristina Andronache. Povestea numirii lui Ganea pe banca Rapidului



015 августа 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Primul interviu cu Cristina Andronache. Povestea numirii lui Ganea pe banca Rapidului

Pentru prima dată de la intrarea Rapidului în insolvenţă, administratorul judiciar Cristina Andronache a acceptat să acorde un interviu televizat. Cea care controlează activitatea clubului a vorbit pe larg cu reporterul Digi Sport Viorel Grigoroiu, care a aflat astfel toate detaliile şi mişcările efectuate în Giuleşti, în ultimul an şi jumătate.

Andronache a dezvăluit, printre altele, cum a ajuns Ionel Ganea să fie antrenorul Rapidului, dar şi care a fost motivul esenţial pentru care aceasta l-a ales pe fostul internaţional român să pregătească formaţia alb-vişinie în primul eşalon. "M-am uitat pe internet să văd cum arată", mărturiseşte doamna Andronache, care nu este familiarizată cu lumea sportului. Există însă ceva ce nu poate contesta nimeni până în acest moment: aceasta se pricepe foarte bine la cadrul legislativ.

Despre numirea lui Ganea, Cristina Andronache a declarat în pentru Digi Sport: "Am fost cea care l-a susţinut, dar desemnarea antrenorului a fost făcută pe baza unei selecţii. Mi s-a spus la un moment dat, cineva m-a sunat şi mi-a spus că încerc să fiu Ioana d'Arc în fotbal, pentru că am inventat selecţia antrenorului pe bază de CV-uri prezentate şi interviu. Am considerat că poate fi o comisie şi a fost, domnul Manea, domnul Perjă, team manager, şi eu al treilea membru. Am avut sfătuitori buni, pentru că am avut şi propria mea opţiune. Mi-am făcut prieteni şi din fotbal şi m-am bazat pe ceea ce mi-au spus ei".

Care a fost argumentul suprem în cazul Ganezului? "A fost tipul de psihologie inversă, mai precis renumele pe care îl avea, că e o persoană vulcanică. Dacă se va putea stăpâni, şi o s-o facă, înseamnă că a lucrat foarte mult cu el, că a ajuns la un nivel de abordare şi va reuşi să-i ţină aproape pe jucători. A avut un atu, pentru că a mai trecut printr-o perioadă de insolvenţă la U Cluj, înţelegea şi insolvenţa şi repercusiunile asupra echipei şi asupra activităţii normale, astfel că a fost un atu".

Cristina Andronache nu era familiarizată cu realizările lui Ganea ca jucător al echipei naţionale, dar şi-a dat seama că ar fi nepotrivit să îl întâmpine fără să-i cunoască statutul în fotbalul românesc. Drept urmarea, aceasta a cercetat pe internet detalii despre fostul atacant.

"L-am susţinut fără să-l cunosc dinainte, m-am uitat pe internet să văd cum arată, pentru că neavând preocupari sportive în general...la fel a fost şi cu domnul Manea, când a fost propus de domnul Zamfir la momentul respectiv, mi-am zis că ar fi ruşinos să nu recunosc o glorie şi în felul acesta m-am documentat. Slavă cerului că există internet!", a mai spus zâmbind administratorul Rapidului, personajul de care se leagă în mare parte salvarea clubului.

În curând, tot pe www.digisport.ro veţi putea urmări şi cealaltă parte a interviului, în care Cristina Andronache vorbeşte despre procesul câştigat la TAS cu Rapid, dar şi despre disensiunile dintre ea şi noul acţionar majoritar din Giuleşti, Valerii Moraru.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑