Campionatul Rusiei: ŢSKA Moscova a învins FC Rostov, iar Volga a pierdut meciul cu Spartak Moscova



015 сентября 2013

 

Înfrângeri pentru jucătorii naţionalei Moldovei în Campionatul Rusiei. Echipa lui Alexandru Gaţcan, FC Rostov a fost învinsă de ŢSKA Moscova cu 1-0, iar formaţia lui Simion Bulgaru şi Vitalie Bordian, Volga, a pierdut meciul cu Spartak Moscova cu acelaşi scor.

Campioana Rusiei, ŢSKA Moscova, şi-a păstrat prima poziţia în clasament, după ce a învins cu 1-0 formaţia FC Rostov. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 70, de tânărul atacant al moscoviţilor, Constantin Bazeliuk. Echipa antrenată de Leonid Sluţki nu a suferit nicio înfrângere în acest sezon. Mijlocaşul lui FC Rostov şi al naţionalei Moldovei, Alexandru Gaţcan, a jucat 74 de minute şi a primit un cartonaş galben în partida cu ŢSKA.

Într-un alt meci, Spartak Moscova a învins în deplasare formaţia Volga Nijnîi Novgorod, cu scorul de 1-0. Echipa din Capitala Rusiei a marcat golul victoriei în prima repriză, prin atacantul naţionalei Armeniei, Iura Movsisian.

La Volga, fundaşul naţionalei Moldovei, Simion Bulgaru, a fost integralist, iar Vitalie Bordian a intrat în teren cu 10 minute înainte de încheierea meciului, înlocuindu-l pe Milan Rodic. Acesta nu şi-a putut ajuta echipa să egaleze, iar Volga a suferit a doua înfrângere consecutivă în campionat.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑