Torje, după eurogolul cu Balikesir: "Sunt foarte fericit că voi rămâne în istoria clubului" cu reușita



015 сентября 2014

 

Torje, după eurogolul cu Balikesir:

Konyaspor și-a inaugurat cu o victorie noul stadion în care a investit 50 de milioane de euro, iar eroul partidei câștigate în fața celor de la Balikesir a fost românul Gabi Torje. Fostul dinamovist a deschis drumul gazdelor către primul succes pe New Konya Stadium reușind un gol încântător.

La jumătate de oră după primul fluer al centralului, Torje a reluat excelent, dintr-o foarfecă de la marginea careului, o centrare venită din flancul drept al ofensivei gazdelor și a reușit al doilea său gol în Superliga turcă. Fără Ciprian Marica pe teren, accidentat, Konya a mai reușit să puncteze o dată și s-a impus cu 2-0.

"Sunt foarte fericit că voi rămâne în istoria clubului. A fost o zi extrem de importantă pentru mine și pentru echipă. Eram convins că voi marca în momentul în care am lovit mingea. Reușita a fost una foarte frumoasă însă asta contează mai puțin.

E bine că am câștigat cele trei puncte, este meritul întregii echipe. Acum acest meci a trecut și trebuie să ne gândim la partidele viitoare. Avem un lot de calitate și odată cu revenirea jucătorilor accidentați cred că ne vom descurca și mai bine" a declarat Torje pentru site-ul oficial al clubului.

VIDEO CU GOLUL LUI TORJE

Pe 30 august, Torje a înscris golul echipei sale în meciul pierdut în deplasare în faţa lui Eskişehirspor, scor 1-2 (DETALII AICI). Gabi Torje a ajuns la Konyaspor în această vară, fiind împrumutat un sezon de la Udinese. După două etape, Konya are 3 puncte.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑