Keselowski a câștigat pe ovalul din Chicago, în prima etapă de play-off din Nascar



015 сентября 2014

 

**VIDEO** Keselowski a câștigat pe ovalul din Chicago, în prima etapă de play-off din Nascar

Brad Keselowski a câștigat cursa NASCAR Sprint Cup de pe Chicagoland Speedway, prima etapă din play-offul sezonului, la capătul unei curse care a fost transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

Cu această victorie, a 5-a din 2014, pilotul de la Team Penske și-a asigurat prezența în cea de-a doua fază eliminatorie.

Pe triovalul de 1,5 mile, diferența dintre primii 5 clasați s-a facut în ultimele tururi. Principalul adversar al lui Keselowski a fost debutantul Kyle Larsson. Tânărul în vârstă de 22 de ani a reușit una dintre cele mai bune curse din carieră în Sprint Cup și a încheiat al treilea. Din păcate, Larsson nu se află pe lista celor calificați in play-off, iar locul pe podium a fost doar unul de moral.

Veteranul Jeff Gordon (43 de ani) a încheiat pe locul secund pe un traseu care nu se numără printre preferatele sale. Top 5-ul a fost completat de Joey Logano și Kevin Harvick.

Cea de a 28-a cursă a sezonului în NASCAR se va desfășura în week-endul următor, pe ovalul din Loudon și va putea fi urmărită ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑