Moți, în presa engleză, înainte de Liverpool: "Am avut noroc când am apărat penalty-urile Stelei"



015 сентября 2014

**Moți, în presa engleză, înainte de Liverpool:**

Ludogorets așteaptă cu nerăbdare debutul din UCL, iar campioana Bulgariei va juca în prima etapă din faza grupelor cu Liverpool. Partida va avea loc marți, de la ora 21:45, și va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

La sosirea în Anglia, Cosmin Moți a fost intervievat de presa engleză, unde a vorbit despre intervențiile salvatoare din meciul cu Steaua, care i-au crescut popularitatea pe întreg mapamondul.

"Adversarii nu știau ce urmează să fac, pentru că nici eu nu știam. În mod normal, ca fotbalist, poți să citești uneori intențiile portarilor, dar în cazul meu nu se punea problema.", a declarat Moți pentru Telegraph.

Fundașul român a explicat cum a reușit să scape de emoții înaintea seriilor de penalty-uri: "Mi-am spus că nu am nimic de pierdut. Dacă apăr va fi ceva extraordinar. Dacă nu, nimeni nu va avea ce să îmi reproșeze, oamenii nu se așteptau oricum să apăr.", a spus Moți.

VEZI AICI INTERVENȚIILE LUI COSMIN MOȚI ÎN FAȚA STELEI

Românul lui Ludogorets a fost cinstit și a recunoscut că norocul a fost de partea sa: "Au fost intervenții norocoase. Nu știam ce fac, sincer nu eram sigur de ce se întâmplă sau în ce parte o voi lua la următorul penalty.", a dezvăluit Cosmin Moți.

La startul experienței din UCL, fundașul campioanei Bulgariei nu simte niciun fel de presiune, ci doar încântare: "Totul este posibil. Va fi o grupă foarte dificilă, dar sunt fericit că suntem acolo. Toată lumea este conștientă de forța lui Real Madrid și Liverpool. Basel este și ea o trupă puternică. Ne-a învins anul trecut de două ori.", a conchis Moți.

Partida Liverpool - Ludogorets se va juca marți, 16 septembrie, de la ora 21:45 și va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 3. Fazele video vor putea fi văzute pe site-ul digisport.ro, după miezul nopții.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑