Personajul etapei: Allan Nyom a încercat în două rânduri să păcălească arbitrul în Granada-Villarreal



015 сентября 2014

 

**VIDEO** Personajul etapei: Allan Nyom a încercat în două rânduri să păcălească arbitrul în Granada-Villarreal

Fundașul dreapta al Granadei, camerunezul de 26 de ani Allan Nyom, a fost personajul etapei în Spania. În meciul cu Villarreal, din etapa cu numărul trei din La Liga, africanul a fost protagonistul a două faze hilare, prin care a încercat să păcălească vigilența arbitrului Carlos Del Cerro.

Mai întâi, a încercat să obțină un fault, la un atac al celor de la Villarreal. L-a lovit pe un jucător advers cu piciorul, în timp ce proteja mingea, apoi tot el s-a aruncat la pământ zvârcolindu-se de o disimulată durere. Totuși, ”centralul” spaniol nu s-a lăsat înșelat de teatrul camerunezului și nu a dictat faultul sperat de acesta.

Apoi, la finalul partidei, același Nyom a sărit la cap cu unul din adversari, lovindu-l, însă, în spate cu genunchiul. Arbitrul a alergat instant spre el pentru a-i arăta cartonașul galben, dar fundașul Granadei a luat-o la fugă spre terenul propriu, încercând să scape de avertisment. Deși a fugit de arbitru, Carlos Del Cerro nu l-a iertat de cartonaș, în minutul 90+3. În cele din urmă, Granada și Villarreal au terminat la egalitate, 0-0.

Vezi mai jos cele două faze în care a fost implicat Nyom:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑