Meciuri de foc în Grupa D. România, Turcia şi Ungaria luptă pentru locul doi



015 октября 2013

 

Meciuri de foc în această seară şi în grupa D din preliminariile Campionatului Mondial. Trei naţionale, Turcia, România şi Ungaria luptă pentru locul doi, care duce la baraj. Turcia se va duela la Istanbul cu Olanda, România va juca cu Estonia, iar Ungaria se va întâlni cu codaşa grupei, Andorra.

Olanda s-a calificat la Campionatul Mondial din Brazilia de pe primul loc în grupa D, iar pentru locul secund luptă România, Turcia, ambele cu câte 16 puncte, şi Ungaria, care are 14 puncte. Pentru a ajunge la baraj, selecţionata antrenată de Victor Piţurcă are mai multe opţiuni. România va ocupa locul doi, dacă va învinge Estonia, iar Turcia nu va câştiga meciul cu Olanda. În cazul unei victorii a formaţiei lui Fatih Terim, tricolorii trebuie să învingă la minim cinci goluri diferenţă.

"Noi avem doar varianta victoriei, la asta ne gândim, aşa am pregătit meciul. Sper să avem un joc reuşit mâine seara şi să câştigăm de-o manieră în care să nu avem emoţii", a declarat selecţionerul României, Victor Piţurcă.

Turcia se va califica la baraj dacă va învinge Olanda cu orice scor, iar România nu va bate Estonia la o diferenţă mai mare de patru goluri. Cele mai mici şanse de a prinde locul doi în grupă le are Ungaria, care pentru a ajunge la baraj trebuie să învingă Andorra, iar România şi Turcia să piardă. Chiar şi în cazul în care România şi Turcia vor obţine câte un egal, maghiarii păstrează şanse mici de calificare, fiind dezavantajaţi de golaverajul mult inferior.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑