Fotbaliştii «Daciei» au jucat între ei: dublă pentru Mihaliov şi Ovseannicov



015 октября 2013
/><br /><p>Luni, «daciii», care nu au fost chemaţi la naţionale şi care s-au aflat în rândul echipei, au disputat un meci de verificare cu componenţe amestecate, «albaştrii» împotriva «albilor». Echipele au disputat două <img style=reprize a câte 30 de minute.

A atras atenţia prezenţa lui Marian Stoleru, care a revenit la antrenamente şi a jucat din nou după o accidentare. La procesul de pregătire a fost prezent şi mijlocaşul ofensiv în vârstă de 17 ani, Alexandru Bejan, care a semnat cu echipa noastră în urmă cu câteva zile.

Echipa fotbaliştilor îmbrăcaţi în albastru i-au învins pe albi cu scorul de 5:2. La învingători cu o dublă s-a remarcat Gheorghe Ovseannicov. Câte un gol au reuşit Ahmet Barahoev şi Maxim Mihaliov, din lovitură liberă, care a jucat primele 30 de minute pentru «albi». Apropo, anume Mihaliov a punctat unul din golurile ultimilor, iar al doilea gol l-a reuşit Iurie Şeveli.

Astfel «Dacia» a început perioada de pregătire către meciul din etapa a 12-a a Diviziei Naţionale împotriva lui FC «Tiraspol».

«Albaştri» - «Albi» 5:2

Goluri: Barahoev - 1:0, Mihaliov - 1:1, Ovseannicov - 2:1,Mihaliov - 3:1, Şeveli - 3:2, Cociuc - 4:2, Ovseannicov - 5:2

«Albaştri»: Matiughin, Ogada, Posmac, Novakovic, Simao, Barahoev, Kamara, Dragovozov (Mihaliov, 30), Cociuc, Molla, Ovseannicov

«Albi»: Moşneaga, Orlovschii, Lapuşenco, C. Erohin, Soppo, Stoleru, Mihaliov (Dragovozov, 30), G. Orbu, Postoroncă, Şeveli, Pavlov (Bejan, 60)

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑