Gâlcă a dezvăluit ce vrea la Steaua: "Stilul Barcelonei și să calific echipa în primăvara europeană"



015 октября 2014

 

**VIDEO** Gâlcă a dezvăluit ce vrea la Steaua:

Solicitat pentru o mulțime de interviuri în cariera sa, cu atât mai mult din această vară de când a devenit antrenorului Stelei, Costel Gâlcă a avut parte de o experiență ieșită din comun în fața microfonului. 

El a acordat un interviu pentru emisiunea "Jurnalul pentru copii", de la Digi 24, iar la finalul lui a declarat că a fost cel mai plăcut din întreaga carieră. 

Luat la întrebări de micuța jurnalistă Maria, Gâlcă a părut că are emoții, însă a răspuns de fiecare dată cu zâmbetul pe buze. 

Întrebat de rezultatele pe care Steaua le va avea în grupele UEFA Europa League, antrenorul roș-albaștrilor s-a arătat încrezător: "Încercăm și sperăm ca în decembrie să fim calificați, chiar de pe primul loc. Încercăm să aducem clubului Steaua o primăvară europeană.", a declarat Gâlcă.

Fostul mijlocaș al trupei din Ghencea a rememorat o partidă cu Oțelul, în care a marcat 5 goluri împotriva gălățenilor: "A fost un meci în care mi-a ieșit totul, cu ajutorul colegilor mei. Eu am fructificat acele ocazii de gol."

Apoi Gâlcă a trecut la o comparație între stilul de viață din România față de cel din Spania, țară în care a trăit timp de 19 ani: "Sunt mult mai multe decât în România, dar nu în fiecare zi. Oamenii de acolo sunt foarte sociabili, ziua pe care o petreci alături de un spaniol este una plăcută."

Dur cu elevii săi, antrenorul Stelei are principii de viață solide pe care le-a transmis copiilor săi: "Pentru mine este important ca ei să aibă niște valori în viață și să se adapteze societății. De mici au fost învățați ce reprezintă România și că sunt români. Este foarte important respectul, să îi respecte pe cei din jur și să ajute pe cei nevoiași. Trebuie să aibă o educație bună, pentru că doar așa poate să progreseze în viață."

În continuarea interviului, Gâcă a vorbit despre: 

Stilul de joc preferat: "Eu mă ghidez după ce a fost în ultimii ani la Barcelona, filosofia de a avea mult timp mingea în posesie, de a domina adversarul."

Jucătorul preferat din adolescență:  "A fost un fost jucător de la Steaua, Boloni. M-am ghidat după ce am văzut în jocurile lui."

Cei mai buni jucători întâlniți: "Del Piero, Deschamps, Rivaldo, nu aș putea să spun unul concret."

Motivul pentru care spune că e de vină după o înfrângere: "Normal că îmi asum responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă, pentru că eu sunt liderul echipei."

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑