Steaua a pierdut ultimele trei partide cu Florin Marin adversar. ”Sper să găsim antidotul”



015 октября 2015

 

**VIDEO** Steaua a pierdut ultimele trei partide cu Florin Marin adversar. ”Sper să găsim antidotul”

Steaua a pierdut ultimele trei partide în care l-a avut ca adversar, din postura de antrenor, pe Florin Marin. Cel mai recent exemplu datează din septembrie, atunci când roș-albaștrii au pierdut pe Bega, scor 1-0.

De data aceasta, campioana va da iar piept cu bănățenii, dar în sferturile Cupei Ligii, meci care se va disputa diseară de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Antrenorul secund al Stelei, Nicolae Dică a vorbit chiar despre un mic blocaj al echipei în partidele contra lui Florin Marin.

”Chiar vorbeam cu Mirel și sper să găsim antidotul de a-l bate pe Florin Marin. Sperăm să reușim acest lucru, de data aceasta, pentru că în ultimele trei meciuri nu am reușit să câștigăm contra echipelor pe care le-a antrenat dânsul.

Nu au fost echipe puternice din campionatul României, care să se lupte pentru titlu, dar eu sper ca acum noi să fim învingătorii”, a spus fostul mijlocaș din Ghencea.

Steaua - ACS Poli Timișoara, din sferturile Cupei Ligii, va începe la ora 21:00 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Steliștii au fost afectați după eșecul din Banat, din Liga 1, și au pus acest lucru pe seama mai multor greșeli impardonabile.

”Am făcut multe greșeli la Timișoara, dar sperăm ca ele să nu se mai repete. Băieții cred că au înțeles unde au greșit, pentru că am avut o analiză a jocului imediat a doua zi, plus că eu spun că lucrurile s-au pus deja la punct iar asta s-a văzut în următoarele partide ale noastre din campionat”, a completat Dică.

Steaua își dorește să repete evoluțiile bune din sezonul trecut, când a realizat tripla, dar în meciul cu Timișoara de azi va utiliza mai mulți fotbaliști care au jucat mai puțin până acum.

”Da, discutăm despre acest lucru. Vm vedea în funcție de evoluțiile lor de la antrenament, cum se prezintă jucătorii care au revenit de la naționale, depindem de mai mulți factori”, a conchis Dică. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑