Marica: ”Sânmărtean a apărut prea târziu la națională. Este exact ce ne lipsea”



 

**VIDEO** Marica: ”Sânmărtean a apărut prea târziu la națională. Este exact ce ne lipsea”

Ciprian Marica spune că tricolorii au demonstrat că sunt cei mai buni din Grupa F, a remarcat și relațiile de joc dintre jucători, precum și evoluția lui Sânmărtean, despre care spune că a ajuns prea târziu la națională.

Evoluția fotbaliștilor din reprezentativa României, din victoria cu Irlanda de Nord, scor 2-0 (DETALII AICI și VIDEO), a fost apreciată și de Ciprian Marica.

Atacantul celor de la Konyaspor, care n-a jucat contra britanicilor din cauza unei accidentări, a vorbit, ÎN DIRECT la ”Fotbal Club” de la Digi Sport, despre prestația colegilor săi de la prima reprezentativă.

”România a dominat categoric, meritam victoria, era doar o chestiune de timp până marcam. Este o victorie foarte importantă.

Abia aștept să revin pe teren, dar m-am obișnuit cu ideea că trebuie să am răbdare până vor fi iar apt de joc. Merităm să fim pe primul loc, suntem cea mai bună echipă din grupă. De acum, totul depinde de noi. Dacă vom funcționa ca o echipă, cu aceeași atitudine, atunci ne va fi bine.

Important este că am avut această dorință de a câștiga, pe tot parcursul partidei, am câștigat mult și în încredere, ne putem baza tot mai mult pe coechipieri”, a spus Marica.

Ciprian Marica (29 de ani) nu s-a abținut și a criticat voalat activitatea fostului staff al naționalei, în frunte cu Victor Pițurcă.

”Sânmărtean a apărut prea târziu la echipa națională, dă claritate jocului, pase în profunzime, exact ce lipsea echipei naționale.

Echipa României a stat mult mai sus și a făcut presing și după primul gol, asta s-a văzut din tribune. Lucrurile sunt bune, trebuie doar menținute”, a conchis Marica la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑