Nationala Moldovei de rugby se descurca de minune in Cupa Europei pe Natiuni: A batut-o pe Polonia



 width=
Nationala Moldovei de rugby se descurca de minune in Cupa Europei pe Natiuni. Haiducii au invins, astazi, la Chisinau, nationala Poloniei, cu scorul de 48 la 25. Moldovenii sunt acum liderii grupei.

 

Moldova a inceput formidabil meciul de pe stadionul Dinamo. Haiducii au reusit 3 eseuri intr-o jumatate de repriza si conduceau cu 17 la 3, atacurile fiind conduse de Oleg Prepelita si Dumitru Arhip.  

 

Loviturile de pedeapsa au fost executate modest de Craig Felston, asa ca Mihai Golubenco le-a transformat  impecabil. Primul eseu al polonezilor a venit abia pe finalul primei reprize, care s-a incheiat cu 31 la 13 in favoarea Moldovei. In partea secunda oaspetii au inceput sa arate un joc bun si au inscris 2 eseuri, la care haiducii au replicat prin altele 2, transformate de Oleg Prepelita. 

 

Nationala Moldovei a invins reprezentativa Poloniei cu 48 la 25. Echipa noastra a acumulat 10 puncte si a urcat pe primul loc in grupa 1B, in timp ce Polonia a cazut pe locul secund, cu 9 puncte.


In cel de-al 3-lea meci, care va fi si ultimul in 2014, Moldova va infrunta Suedia. Partida va avea loc pe 22 noiembrie, tot la Chisinau, pe stadionul Dinamo.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑