Marcus Ericsson şi-a reziliat contractul cu Caterham



 

Marcus Ericsson a decis să-şi rezilieze contractul cu Caterham cu numai o etapă înainte de finalul sezonului, ca urmare a situaţiei dificile de la echipă. Suedezul, care a semnat deja cu Sauber, a luat această decizie după ce a aflat că participarea echipei Caterham în Marele Premiu de la Abu Dhabi este sub semnul întrebării.

Caterham este în prezent în insolvenţă şi a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru a putea concura în Abu Dhabi. Cu o zi şi 16 ore înainte de expirarea termenului limită, Caterham a strâns 53 la sută din cele 3 milioane de euro de care are nevoie pentru a face deplasarea în Orientul Mijlociu.

Ultima etapă, Marele Premiu din Abu Dhabi ar putea marca apariţia primei femei în Formula 1 după o pauză de aproape 40 de ani. Alice Powell, un pilot de sex feminin în vârstă de 21 de ani, care până în sezonul precedent a concurat în GP3, a primit o finanţare de aproximativ 45 mii de euro din partea bunicului său pentru a concura pentru Caterham în prima sesiune de antrenamente libere de pe circuitul Yas Marina.

Oficialii de la Caterham nu au exclus că Powell ar putea evolua în calificări sau chiar în crusa de duminică.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑