Conflict între nemții lui Arsenal. Ozil n-a salutat fanii după înfrângerea cu City



015 декабря 2013

 

></p><p><strong>Arsenal</strong> a pierdut la scor în deplasarea de la <strong>City</strong>, unde formația lui Costel Pantilimon, cu românul integralist între buturi, a câștigat cu 6-3 <span style=(DETALII AICI) la capătul unuia dintre cele mai spectaculoase meciuri din actuala ediție a Premier League.

Dincolo de dușul rece pe care l-au suferit pe teren, londonezii au mai avut de depășit un moment delicat. La finalul meciului, frustrarea acumulată în urma înfrângerii l-a determinat pe căpitanul Per Mertesacker să se repeadă la Mesut Ozil, reproșându-i pe un ton dur faptul că nu s-a dus să-i salute pe suporterii lui Arsenal prezenți pe Etihad Stadium.

></p><p>Dacă în primul moment n-a reacționat, Ozil, care s-a aflat sâmbătă la cel mai slab meci după venirea de la Real Madrid din vară, i-a replicat dur lui Mertesacker atunci când cei doi au ajuns pe tunelul care duce la vestiare, iar de aici la înjurături n-a mai fost decât un pas. Potrivit dailymail.co.uk, aceștia și-au aruncat mai multe cuvinte grele, fără însă ca lucrurile să degenereze.</p><p><img src=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑