GALERIE FOTO şi VIDEO de la cel mai important eveniment al acestui sfârşit de an - Gala KOK



015 декабря 2013

 

Kickboxerul moldovean Constantin Ţuţu a fost făcut knockout de marocanul Ibrahim El Bouni, la Gala KOK desfăşurată aseară la Chişinău. Ultima luptă a Galei s-a dat în categoria supergrea, între Pavel Voronin şi Ştefan Cârlig.

După ce a pierdut meciul prin knockout, kickboxerul moldovean a refuzat să vorbească în faţa camerei, iar adversarul său din Maroc nu a ratat ocazia să toarne puţin gaz pe foc la adresa sportivului moldovean. "Fără nicio problemă. Acum Ţuţu trebuie să se oprească, clar, şi să renunţe la lupte", a declarat Ibrahim El Bouni.

Cea mai aşteptată luptă la Gala KOK a fost în cadrul Grand Prix-ului Final Four la categoria supergrea, între Pavel Voronin şi Ştefan Cârlig. Lupta a fost câştigată de Ştefan Cârlig. "În această lună fac 10 ani de când fac sport. Este prima mea centură după câteva perioade de pauză. Mi-am dorit-o foarte mult", a mărturisit Ştefan Cârlig.

La competiţie au participat 24 de kickboxeri din ţară şi străinătate. În cadrul Galei au avut loc 13 lupte între sportivii moldoveni şi cei străini. Scorul total al acestor meciuri este de patru la cinci în favoarea kickboxerilor străini.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑