Juventus a remizat cu Sampdoria, ajungand la 36 de puncte in campionatul italian, fiind urmata de AS Roma



015 декабря 2014

Doar un punct i-a mai ramas. Liderul campionatului italian, Juventus a remizat acasa cu Sampdoria, scor 1 la 1. Echipa din Torino are 36 de puncte, si este urmata de AS Roma, care si-a castigat meciul si are deja 35. Si formatia lui Artur Ionita a obtinut aseara o victorie.


Juventus, echipa care castigase ultimele 25 de meciuri de pe teren propriu, a dictat jocul in prima repriza si in minutul 12 Evra a deschis scorul. Sampdoria, revelatia sezonului a fost nevoita sa joace defensiv si sa-si astepte sansa. Dupa pauza a primit-o si a profitat. Gabbiadini a inscris pentru 1 la 1.  

 

Remiza e un rezultat bun pentru Sampdoria, care ocupa locul 4, dar prost pentru Juventus. Liderul are 36 de puncte si e doar cu unul peste AS Roma. Tot ieri, aceasta a invins-o, pe Genoa, scor 1 la 0, in deplasare. Nainggolan a adus victoria dificila. 

 

Verona, echipa la care cel mai bun fotbalist moldovean Artur Ionita nu a jucat, inca nerefacut dupa accidentare, a invins-o pe Udinese, cu 2 la 1. Verona ocupa locul 13 in campionat. In acelasi timp, AC Milan s-a impus cu 2 la 0 in duelul cu Napoli, de pe teren propriu. Menez si Bonaventura si-au trecut numele pe lista marcatorilor. 

 

Cele 2 grupari impart locurile 6-7 in clasament, cu cate 24 de puncte. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: as roma, Juventus, sampdoria,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑