Cifrele care o dau mare favorită pe Barcelona în duelul cu City, din optimile UCL. Comparație după faza grupelor



015 декабря 2014

 

**Cifrele care o dau mare favorită pe Barcelona** în duelul cu City, din optimile UCL. Comparație după faza grupelor

Manchester City și Barcelona se vor întâlni iar în optimile UEFA Champions League. În sezonul trecut, catalanii au bifat o dublă victorie, trecând fără probleme în faza următoare a competiției.

Dacă Barcelona nu a avut nicio emoție în grupele UCL, City a fost nevoită să aștepte ultimul meci și o victorie cu AS Roma, pentru a atinge faza optimilor de finală.

Practic, Barcelona este și acum peste adversara ei la toate capitolele importante, însă echipa lui Pellegrini poate fi o formație imprevizibilă, capabilă să producă surpriza împotriva oamenilor antrenați de Luis Enrique.

Catalanii au avut nu mai puțin de 5 victorii în faza grupelor, spre deosebire de cele 2 ale englezilor. Barcelona a înscris de 15 ori în cele 6 partide, în timp ce deținătoarea titlului în Anglia a punctat de doar 9 ori.

Și la capitolul șuturilor pe poartă conduce Barcelona (33, față de 24), în timp ce o diferență netă este și în privința paselor reușite (3.862, față de 2.905). Un echilibru puțin mai mare poate fi la posesia balonului, însă și aici echipa lui Luis Enrique este superioară: 63%, față de 51%.

Barcelona a fost și echipa mai disciplinată. A primit 8 cartonașe galbene, față de cele 15 contabilizate de City, formație care a avut și 2 jucători eliminați în faza grupelor, în timp ce fosta campioană a Spaniei a primit un singur cartonaș roșu.

Manşa tur dintre Manchester City şi Barcelona se va desfăşura în Anglia, pe 24 februarie, în timp ce returul va avea loc pe Camp Nou, pe 18 martie. Ambele meciuri vor fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, cu faze video ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑