Sânmărtean și Szukala negociază prelungirea contractelor după Anul Nou



015 декабря 2014

 

**VIDEO** Sânmărtean și Szukala negociază prelungirea contractelor după Anul Nou

Steaua a intrat în vacanță cu o victorie, 3-0, la Iași, în Cupa Ligii, dar până la reunirea lotului trebuie să rezolve două probleme importante, prelungirea contractelor a doi oameni de bază. Lucian Sânmărtean și Lukasz Szukala vor discuta despre înțelegerile lor după Anul Nou.

Celor doi le expiră contractele la finalul sezonului și nu se știe dacă vor mai continua în Ghencea. Ana Maria Prodan, cea care reprezintă interesele fotbaliștilor, a vorbit în direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, despre discuțiile cu conducerea Stelei.

“Nu au început negocierile, pentru că băieții au plecat imediat după meci. Luci a plecat imediat spre Bistrița, urmează să fie cetățean de onoare. Am hotărât să negociem după Revelion. Și cei de la Steaua și jucătorul au zis că e mai bine așa.

Sânmărtean dacă ar semna în altă parte, și-ar da sufletul pe teren pentru Steaua, până în vară. Szukala la fel. Jucători care până în ultima clipă își fac datoria pentru Steaua.”, a spus impresara.

Aceasta a încerca să explice pozția celor doi și a confirmat că cel puțin în cazul lui Szukala, nu se pune problema unui nou contract în aceleași condiții financiare ca și până acum: “Nu se poate să mergem mai departe cu un contract în aceleași condiții. Valoarea pe care o are Szukala, la cum joacă, poate pleca oriunde. Eu o să fac tot posibilul să găsim o variantă să-i fie foarte bine și Stelei și jucătorului. Dacă n-o să se poată, ei au și alte posibilități, mai ales că sunt jucători liberi.

După 26-27 de ani jucătorii îmi spun că vor să joace undeva unde câștigă bani și își întrețin familia. Jucătorii stau relaxați, nu se gândesc, <> Întâi terminăm discuțiile cu Steaua, dacă nu ne-am înțeles, anunțăm.”

În același timp, Ana Maria Prodan a explicat și de ce Steaua nu se poate gândi să obțină sume mari pentru ei, dacă i-ar vinde în această iarnă: ”Este foarte greu să vinzi jucători care mai au 3 luni de contract. Începe campionatul în martie și se termină în mai. Este foarte greu să convingi un club să plătească pentru un jucător pe care poate să-l ia liber.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑