Steaua vrea atacant de careu: ”Cineva ca Bokila sau Lacina Traore. Nu vrem să mai ratăm grupele UCL”



015 декабря 2014

 

**VIDEO** Steaua vrea atacant de careu: ”Cineva ca Bokila sau Lacina Traore. Nu vrem să mai ratăm grupele UCL”

Steaua are nevoie de un atacant de talie, înalt, bun la jocul aerian. Cel puțin asta susține Helmuth Duckadam, președintele de imagine al roș-albaștrilor, care a dat și niște indicii despre cum ar trebui să fie vârful de careu dorit de campioană.

„Keșeru nu are probleme de prelungire a contractului sau de altă natură, dar Rusescu e împrumutat, iar acolo e cu totul altă discuție. Și practic un vârf autentic nu ai. Nouă ne trebuie un vârf cu talie, deoarece noi pe mingi aeriene, pe degajări, nu reușim să câștigăm. Ne trebuie unul care să devieze, care să creeze spații.

Mie mi-a plăcut foarte mult Bokila. Ceva de genul ăsta ne-ar plăcea. La fel cel de la CFR Cluj, Lacina Traore. Eu cred că așa ceva ne-ar trebui. Tamuz e un jucător bun, cum a fost și Piovaccari, dar nu cred că face diferența la jocul aerian”, a declarat Duckadam, ÎN DIRECT la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Duckadam nu crede că Gigi Becali va fi mai strâns la pungă decât în alți ani și spune că, în funcție de negocierile cu Ministerul Apărării Naționale pentru marca Stelei, roș-albaștrii își vor gândi strategia de transferuri.

„Același discurs - că Becali nu vrea să dea bani - îl aud de patru ani. Eu cred că din contră. I-am luat pe Rusescu, Keșeru, Bourceanu, care niciunul nu e gratis. Se va încerca să vedem care e soluția finală cu aceste negocieri. Apoi, în funcție de asta și de jucătorii care vor pleca, echipa se va întări. Până în vară se va întări echipa, pentru că nu mai vrem să ratăm grupele Champions League”, a mai spus Duckadam.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑