SONDAJ Granzii au suferit în campionatele tari din Europa. Care e cea mai mare surpriză?



015 декабря 2014

 

**VIDEO SONDAJ** Granzii au suferit în campionatele tari din Europa. Care e cea mai mare surpriză?

Sfârșit de săptămână plin de surprize în Europa, acolo unde, în trei dintre campionatele puternice înregistrându-se rezultate neașteptate în dreptul unor mari favorite la titlu. Cinci sunt partidele care au oferit scoruri nefavorabile echipelor cotate cu prima șansă, nume mari pe continent.

În Spania, Barcelona a fost ținută în șah pe terenul lui Getafe, echipa lui Contra reușind să scoată un egal alb, 0-0. Catalanii încheie astfel o serie de patru succese consecutive în Primera, cea mai lungă pentru ei în acest sezon. Zece puncte pierdute în 15 etape de elevii lui Luis Enrique.

Și campioana Spaniei a suferit, în runda a 15-a. Atletico a pierdut pe teren propriu cu Villareal, al treilea eșec din acest sezon pentru trupa lui Diego Simeone. Este a patra victorie la rând pentru Villarela în Primera și al cincelea meci consecutiv fără înfrângere.

Campioana s-a distanțat la 7 puncte de lider, Real, care a profitat de rezultatele rivalelor la titlu și devine mare favorită la cucerirea lui.

În Italia, campioana, Juventus, a fost ținută în șah de Sampdoria, după o repriză în care a deschis scorul și a dominat, prima. În a doua, oaspeții nu doar că au egalat, dar au fost aproape de victorie, Buffon apărând providențial.

Este a doua remiză consecutivă pentru torinezi în Serie A, care mai au doar un punct avans față de Roma, după 15 runde. Doria are șase meciuri fără înfrângere la rând și patru egaluri, în această serie.

În Ligue 1, primele două clasate au pierdut în etapa a 18-a. Liderul, Marseille, a fost învins de Monaco, al patrulea insucces din acest sezon.

PSG a cedat, tot cu 0-1, la Guingamp, singura formație din Ligue 1 care n-are vreun egal în acest sezon. 7 victorii pentru bretoni, trei dintre ele în ultimele trei etape.

Lyon a profitat din plin de eșecurile primelor două clasate și e la două puncte de locul întâi, după 3-0 cu Caen. Lyonezii au o singură înfrângere în ultimele 14 runde și s-au înscris cu șanse în lupta pentru titlu.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑