Chelsea se scufunda. Echipa lui Mourinho, la a 7-a partida fara victorie: e la un punct de retrogradare - VIDEO



015 декабря 2015

Chelsea se scufunda. Echipa lui Mourinho este la pamant dupa a 7-a partida fara victorie, in ultimele 8 meciuri de campionat. Aseara aristocratii au pierdut in deplasarea de la Leicester, scor 1 la 2, si au cazut pe locul 16, la doar un punct de retrogradare. De partea cealalta, noupromovata Leicester continua sa impresioneze, urcand pe primul loc in Anglia.

 

Presiunea nu se mai sfarseste pentru Jose Mourinho. Aflat la cea mai neagra perioada din cariera de antrenor, The Special One a reusit s-o transforme pe Chelsea din campioana Angliei, in echipa care actualmente se situeaza la un singur punct de retrogradare. Aseara, Chelsea a pierdut cu 1 la 2 in deplasare cu Leicester. Noupromovata s-a impus gratie reusitelor lui Vardy si Mahrez, cuplul care a uimit Europa in acest sezon.

 

Impreuna cei doi au punctat de 26 de ori in cele 16 meciuri. In plus, cu acest nou succes Leicester continua sezonul de vis. Trupa lui Ranieri a revenit pe primul loc in campionat.De partea cealalta cu 15 puncte acumulate dupa 16 etape, Chelsea nu mai are vreo sansa la un loc de frunte, aflandu-se la un singur punct de zona retrogradarii. Golul de onoare pentru Chelsea a fost inscris aseara de Loic Remy. In urmatoarea runda, aristocratii joaca pe teren propriu cu Sunderland, iar Leicester - in deplasare cu Everton.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑