Pițurcă începe azi munca la Al Ittihad. Luni a fost în tribună la eșecul usturător al echipei sale



015 декабря 2015

**VIDEO** Pițurcă începe azi munca la Al Ittihad. Luni a fost în tribună la eșecul usturător al echipei sale

Victor Pițurcă a revenit săptămâna trecută pe banca lui Al Ittihad, dar va începe abia azi munca la echipa saudită. Luni seară a fost în tribună la eșecul echipei sale, 0-3, cu Al Nasr. Sânmărtean a fost integralist la formația oaspete.

Gazdele de la Al Nasr, antrenate de italianul Fabio Cannavaro, au deschis scorul abia în minutul 72, prin Al Jebreen, care a trimis în vinclu, cu un șut de la 20 de metri, din vole. În minutul 82, Al Fraidi a majorat diferența cu un șut deviat de un adversar, iar trei minute mai târziu Al Raheb a stabilit scorul final, la o fază la care mingea a revenit din bară în capul portarului lui Al Ittihad și s-a dus în plasă.

Acesta a fost al treilea eșec pentru Al Ittihad în campionat, unde ocupă locul al treilea, cu 20 de puncte după 11 etape. Lider e Al Ahli, 27 de puncte, la fel ca și a dua clasată, Al Hilal.

Pițurcă va conduce primul antrenament astăzi, de la ora 15:00 ora României, iar pe bancă va sta prima oră duminică, în etapa a 12-a de campionat, în meciul de pe teren propriu cu Al Taawon.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑