Cu ochii ațintiți pe Varela și pe Nedelcu! Ambii fotbaliști pot părăsi Liga 1 în perioada de mercato



015 декабря 2015

**Cu ochii ațintiți pe Varela și pe Nedelcu!** Ambii fotbaliști pot părăsi Liga 1 în perioada de mercato

VIDEO FC Viitorul - Steaua 0-1. Partida de la Ovidiu, care a contat pentru etapa a 22-a a Ligii 1, s-a desfășurat în fața unor tribune pline, dar și sub ochii mai multor impresari veniți special la meci pentru a urmări trei jucători.

Potrivit unor reprezentanți ai celor de la Academia Hagi, impresarii, care au venit la meci la bordul unui microbuz, se pare că au venit pentru a-i urmări în principal pe Fernando Varela, de la Steaua, precum și pe Florin Tănase și Dragoș Nedelcu, de la Viitorul.

Cum Tănase nu a jucat, fiind accidentat, în schimb Varela și Nedelcu au avut ce arăta, ei fiind printre cei mai buni jucători de pe teren. Oficialii gazdelor au spus că agenții de jucători sunt cunoștințe ale lui Ioan Becali.

Despre Varela s-a mai scris și în noiembrie că are șanse de a pleca de la Steaua. Oficialii celor de la Lazio l-au dorit în locul lui Stefan de Vrij, olandezul accidentându-se grav motiv pentru care va lipsi șase luni. 

De notat că în trecutul recent Lazio a fost aproape să mai transfere un jucător din Ghencea. În urmă cu 2-3 ani se discuta despre aducerea lui Chiricheş pe Olimpico.

Varela poate ajunge sub comanda lui Stefano Pioli şi ca urmare a lobby-ului făcut de Radu Ştefan, românul ştiind foarte bine de ce e capabil fundaşul campioanei.

Încă de la startul sezonului, căpitanul Stelei, Fernando Varela, 27 de ani, se confruntă cu o hernie inghinală de care poate scăpa doar dacă se operează. Fotbalistul din Insulele Capului Verde a amânat intervenția chirugicală pentru vacanța de iarnă.

8 goluri în 67 de meciuri a înscris Varela pentru Steaua.

4 trofee a câștigat Varela cu roş-albaştrii: două titluri, o Cupă a României şi o Cupă a Ligii.

4 milioane de euro este cota de piață a lui Varela, conform transfermarkt.de


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑