Marius Niculae: ”Steaua va trata de sus semifinala cu Dinamo și va avea parte de o mare surpriză”



 

**VIDEO** Marius Niculae: ”Steaua va trata de sus semifinala cu Dinamo și va avea parte de o mare surpriză”

Fostul jucător al roș-albilor a fost surprins de noul obiectiv impus de Negoiță, spune că reconstrucția se face și cu jucători experimentați și explică de ce Dinamo poate elimina Steaua din Cupa României.

Marius Niculae (32 de ani), care din vară evoluează pentru Hoverla în prima ligă din Ucraina (locul 13, cu 17 puncte după 18 etape), a rămas surprins de sosirea lui Adrian Mutu la Petrolul.

“L-am auzit de mai multe ori pe Mutu când a spus că în țară se va întoarce la doar două echipe, Dinamo și FC Argeș, astfel că am rămas surprins să aud că a semnat cu Petrolul. Bine, acum, dacă cei de la Dinamo nu l-au vrut, asta este. În plus, a contat foarte mult influența lui Cosmin Contra asupra sa. Cei doi au fost colegi de cameră la echipa națională ani buni.

Se anunță o luptă strânsă la campionat în trei, mai ales acum că Petrolul s-a întărit“, a mai spus internaționalul român.

Mai mult decât lupta pentru cununa cu lauri, pentru Marius Niculae contează mai mult situația de la Dinamo.

“Mă doare că Dinamo nu mai este sus, dar înțeleg că este în reconstrucție. Deși, Dinamo s-a luptat mereu, de la înființare, numai pentru primul loc. Vremurile s-au schimbat, a venit altă conducere, altă mentalitate, alte obiective. Nu ne rămâne decât să așteptăm trei ani”, a mai spus Niculae.

”Săgeată” nu este de acord nici cu actuala politică de jucători de la Dinamo.

”În 1998, eram foarte mulți tineri la echipă, dar erau și un Lupescu, Vlădoiu, Mihali, Ciubotariu, fotbaliști extrem de experimentați. Și acum este un Cătălin Munteanu, sper să fie păstrat, mai era și Dănciulescu, deși el a trecut la costum. Danciu mai putea însă juca lejer măcar jumătate de sezon, dar asta este”, a completat Niculae.

Chestionat în legătură cu ”dubla” din semifinalele Cupei, Marius Niculae a replicat:

“Am auzit că steliștii se bucură că au picat cu Dinamo. Este bine, înseamnă că vor trata meciul de sus și vor avea parte de o mare surpriză.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑