Dinamo nu glumește: intră în lupta pentru titlu. Alb-roșiii au anunțat bugetul anual al clubului!



 

**VIDEO** Dinamo nu glumește: intră în lupta pentru titlu. Alb-roșiii au anunțat bugetul anual al clubului!

Vin vremuri bune şi la Dinamo - clubul care va ieşi din insolvenţă la vară ştie deja pe ce buget se va baza în sezonul viitor, când e gata să atace primul loc.

La 8 ani de la ultimul campionat câştigat, dinamoviştii îşi fac planuri mari pentru sezonul viitor. După ieşirea din insolvenţă, noul staff are o singură misiune - aducerea in Ștefan cel Mare al celui de-al 19-lea titlu din istorie.

Pentru asta, ”câinii roșii” au pregătit și un buget anual consistent. Acesta a fost anunțat de Daniel Stanciu, managerul general al clubului, ÎN DIRECT la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport 1.

„Bugetul e în jur de 5 milioane de euro pe an. Pe sezon. Dacă lucrurile vor decurge normal din toate punctele de vedere, Dinamo sigur din vară va încerca, în noul sezon, să construiască o echipă puternică, să putem concura și noi cu Steaua”, a declarat Stanciu.

Până la vară, Mihai Teja are ca obiectiv să termine cu Dinamo cât mai sus în clasament. Ca să scape de locul 8, câinii caută întăriri în toate compartimentele. Până acum, doar atacul a fost asigurat.

„Trebuie să ne completăm în compartimentul defensiv: fundaș dreapta, stânga, mijlocași centrali, ofensivi, fundaș central... Fundași centrali, de fapt, pentru că probabil ne vor trebui doi jucători”, a mai spus noul manager general al alb-roșiilor.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑