Juventus - Verona 6-1. "Bătrâna Doamnă" s-a calificat în sferturile Cupei. Giovinco, vedeta meciului



 

**VIDEO** Juventus - Verona 6-1.

Fără jumătate dintre titulari, Juventus a demolat-o pe Verona, în "optimile" Cupei Italiei. Giovinco a deschis scorul după doar şase minute, iar Pereyra a dublat avantajul "Bătrânei Doamne", cu prima sa reușită în tricoul lui Juve. Echipa lui Andrea Mandorlini a asistat neputincioasă la atacurile gazdelor, iar la pauză era deja 3-0: Giovinco și-a trecut în cont prima sa dublă din ultimii doi ani.

Micuțul atacant al torinezilor a marcat cinci goluri în ultimele sale şase partide în Coppa Italia. Iureșul ofensiv a continuat și în repriza secundă iar Pogba a dus scorul la 4-0. După patru minute, Verona a marcat golul de onoare, prin Nene, la o lovitură de la colț. După cele două reușite din prima repriză, Giovinco a contribuit și la golul lui Morata, dintr-un penalty obținut de el.

Scorul final a fost stabilit de tânărul de 18 ani, Kingsley Coman. A fost primul gol marcat în cariera sa de profesionist, de când a fost promovat la prima echipă a fostului său club, PSG, în 2012. Juventus înregistrează astfel cea mai categorică victorie din istoria confruntărilor cu Verona, adversar pe care îl va întâlni și duminică seară, în campionat, de la 21.45, în direct la Digi sport 2.

Juventus (4-3-1-2): Storari - Lichtsteiner (Mattiello 82), Bonucci, Ogbonna (Chiellini 39), Padoin- Marchisio, Pereyra, Pogba - Pepe - Morata, Giovinco (Coman 65)

Antrenor: Massimiliano Allegri

Verona (4-3-1-2): Rafael - Sorensen, Rodriguez, Marquez, Agostini - Tachtsidis (Greco 65), Valoti, Hallfredsson (Martic 69)- Campanharo - Nene, Lopez (Cappelluzo 84)

Antrenor: Andrea Mandorlini

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑