Barça-Atletico, meciul vedetă din ”sferturile” Cupei Regelui! ”Dubla”, ÎN DIRECT la Digi Sport



 

**VIDEO** Barça-Atletico, meciul vedetă din ”sferturile” Cupei Regelui! ”Dubla”, ÎN DIRECT la Digi Sport

Real Madrid-Atletico Madrid 2-2. Trupa lui Diego Simeone a reușit să-și apere avantajul de două goluri din tur, când au învins-o pe rivala din oraș cu 2-0 în derby-ul capitalei Spaniei. Pe Santiago Bernabeu, elevii lui ”Cholo” au condus cu 1-0 și 2-1, de fiecare dată prin golurile lui Fernando Torres, în secundele 46, respectiv 31, ale fiecărei reprize. El Nino” a marcat primele sale goluri de la revenirea la Atletico și primele din carieră pe Santiago Bernabeu.

Trupa lui ”Cholo” Simeone a învins-o pe Real Madrid în ultimele două competiții în dublă-partidă: Supercupă și Cupă. Nu se mai întâmplase asta din perioada 1965-1969.

Atletico Madrid a mai eliminat o singură dată deținătoarea trofeului în Cupa Spaniei. A fost în 1991, când a trecut de Barcelona - câștigătoarea competiției în 1990 - și Atletico a și câștigat competiția în acel an.

VEZI REZUMATUL MECIULUI REAL MADRID-ATLETICO 2-2:

Elche-Barcelona 0-4. Fosta echipă a lui Cristi Săpunaru nu a putut ține piept tăvălugului catalan, chiar dacă Luis Enrique a trimis un prim unsprezece total schimbat față de ultimul meci, în care nu și-a găsit locul niciunul din starurile formației blaugrana. După 0-5 în tur, pe Camp Nou, Elche a cedat și pe teren propriu, cu 0-4. Mathieu a marcat primul său gol la Barcelona, după 18 meciuri oficiale, iar Halilovic a jucat pentru prima oară la prima echipă.

Ultima oară când Barcelona a eliminat, cu un scor atât de drastic la general o echipă de prima ligă a fost în 1993. Atunci, victimă a fost Atletico Madrid (11-0), chiar adversara din turul următor a trupei lui Luis Enrique.

VEZI REZUMATUL MECIULUI ELCHE-BARCELONA 0-4:

Catalanii și madrilenii se întâlnesc în sferturile de finală, în meciul vedetă al competiției. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 29 de ori până acum în competiții eliminatorii, cu următorul bilanț: 17-12 pentru FC Barcelona (11-9 în Cupă).

Meciurile din sferturile de finală ale Cupei Regelui se vor disputa pe 21/22 ianuarie, respectiv 28/29 ianuarie.

Barcelona și Atletico se vor întâlni în tur pe Camp Nou, miercuri, 21 ianuarie, de la ora 21:00, și în returul de pe Vicente Calderon o săptămână mai târziu, pe 28 ianuarie. Ambele partide vor fi transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Tabloul complet al ”sferturilor” Cupei Regelui:

FC Barcelona - Atletico Madrid - 21 și 28 ianuarie

Malaga - Athletic Bilbao - 21 și 29 ianuarie

Villarreal - Getafe - 21 și 29 ianuarie

Espanyol - FC Sevilla - 22 și 29 ianuarie

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑