S-a accidentat fotbalistul momentului în Serie A! Ultimul gol pe care l-a marcat



 

S-a accidentat fotbalistul momentului în Serie A! **VIDEO** Ultimul gol pe care l-a marcat

După un start de vis în 2015, ghinioanele au început să se țină lanț de Felipe Anderson. Brazilianul lui Lazio, care până în această săptămână era considerat omul momentului în Serie A, s-a accidentat la genunchi și va lipsi circa 3 săptămâni de pe teren.

Toate golurile marcate în campionat de Lazio în 2015 l-au avut pe Felipe Anderson în prim-plan.

VIDEO AS Roma - Lazio 2-2. Brazilianul a marcat pentru laziali în weekend, în Derby della Capitalle, după ce i-a pasat lui Mauri la reușita prin care s-a deschis scorul.

VIDEO Lazio - Sampdoria 3-0. Și începutul de an a fost unul de excepție pentru brazilianul transferat de "celești" de la FC Santos. În primul meci al lui Lazio în 2015 a marcat un gol și a pasat decisiv la celelalte două.

Accidentat la genunchi la un antrenament, sud-americanul a efectuat teste amănunțite joi și se pare că ligamentele nu i-au fost afectate. La prima vedere, va lipsi de pe teren circa 3 săptămâni, după cum anunță clubul.

Accidentarea nu este singurul necaz al lui Felipe Anderson în acest început de an. La începutul săptămânii, tatăl brazilianului a fost arestat pentru dublă omucidere.

Șeptarul lui Lazio va rata, cu siguranță, duelul cu Napoli, din etapa a 19-a din Serie A, dar și meciul următor, cel cu AC Milan.

Lazio - Napoli se joacă duminică, 18 ianuarie, de la ora 13:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

5 goluri în 16 meciuri a marcat Felipe Anderson în Serie A în actualul sezon. Două dintre ele, în primele două meciuri din 2015.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑