Quick-Step şi-a prezentat componenţa şi obiectivele pentru 2015



 

Quick-Step este prima echipă de ciclism care şi-a prezentat componenţa şi obiectivele pentru noul an! Oficialii au făcut-o într-un mod inedit printr-o cursă demonstrativă organizată în oraşul belgian Gent.

Echipa Quick Step a prezentat cicliştii care vor evolua în 2015 pentru formaţia belgiană. Oficialii echipei au organizat prezentarea oficială în oraşul Gent printr-o cursă demonstrativă.

La eveniment au participat aproape zece mii de spectatori. Cicliştii au defilat pe pistă în noile echipamente în care vor evolua în 2015. Acestea nu diferă mult de cele de anul trecut.

Principalele vedete ale echipei sunt Tony Martin, Mark Cavendish şi Tom Boonen. Ultimii doi au anunţat şi care sunt obiectivele pentru 2015. Boonen a declarat că scopul său este de a câştiga cursa Paris-Roubaix, iar Cavendish se va concentra pe o evoluţie cât mai bună la Turul Franţei.

"Este o echipă cu care suntem capabili să obţinem rezultate bune mereu, cu excepția Turului Franţei. Este o alegere pe care am făcut cu câţiva ani în urmă. Posibil să mă răzgândesc pe viitor, nu sunt sigur. Avem o echipă foarte echilibrată, cu ciclişti pentru orice fel de cursă", a declarat ciclistul Tom Boonen.

Cicliştii au rămas mulţumiţi de modul în care a fost prezentată echipa fanilor în acest an. 

"Nu cred că mai există o altă echipă care prezintă echipa seara printr-o cursă demonstrativă. Acest fapt demonstrează că echipa are rădăcini belgiene. Prezentarea pe pistă este binevenită, pentru că oamenii vor să vadă o cursă şi nu doar ciclişti în echipamente noi", a mărturisit ciclistul Mark Cavendish.

Echipa belgiană Quick-Step a fost fondată în anul 2003.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑