Primul turneu de tenis din 2015 şi-a desemnat învingătorii



www.tenisclubpipera.ro

Primul turneu de tenis din 2015, organizat în memoria primului preşedinte al Federaţiei Naţionale de Tenis "Gheorghe Nedbaliuc", şi-a desemnat învingătorii. Peste 30 de sportivi au fost premiaţi cu medalii, diplome şi bani de forul naţional.

În timp ce unii dintre cei mai buni tenismeni moldoveni evoluează pe terenurile de la Melbourne, la Australian Open, în Moldova s-a încheiat primul turneu de tenis din acest an.

Competiţia organizată în memoria primului preşedinte al Federaţiei Naţionale de tenis, Gheorghe Nedbaliuc, a durat aproape o săptămână şi s-a desfăşurat pe terenurile Şcolii Republicane Specializate de Tenis din Capitală.

La turneu au participat 30 de sportivi la şase categorii de vârstă, atât la fete, cât şi la băieţi. Vitalie Şciuca a câştigat competiţia de seniori la masculin.

"Nu a fost foarte greu. Am aşteptat să fie mai mulţi participanţi, dar cât au fost atâţia, poate de asta şi nu a fost dificil", a declarat preşedinte FM de tenis, Marina Tauber.

Câştigătorii la categoriile de vârstă de până la 14 vor reprezenta ţara noastră la turneele organizate de Federaţia Internaţională de Tenis, Developments Championships.

"Acest turneu este una din cele patru competiţii importante din acest an. Este primul turneu din 2015. Aşa cum începem anul, aşa îl vom continua", a spus Marina Tauber.

Următoarea competiţie de tenis care se va desfăşura la Chişinău va fi turneul internaţional Cupa Prinţului Dimitrie Sturdza.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑