Torres, după ce a rezolvat meciul de pe "Bernabeu": "Sunt la 200%"



 

**VIDEO** Torres, după ce a rezolvat meciul de pe

VIDEO. Real - Atletico 2-2. Fernando Torres a fost omul meciului din optimile Cupei Regelui pentru Diego Simeone. Folosit titular, atacantul de 30 de ani a înscris primele goluri din carieră pe "Santiago Bernabeu", ambele din pase venite de la Griezmann. Reuşitele au apărut în primul minut al fiecărei reprize şi au calificat campioana în sferturile competiţiei.

"El Nino" i-a mulţumit francezului după meci, unul în care a jucat 58 de minute, fiind mulţumit în momentul înlocuirii cu Arda Turan.

"Sunt foarte fericit. A fost un meci în care trebuia să avem parte de linişte. Golul marcat rapid ne-a ajutat să facem jocul pe care ni-l doream. Nu am fost în pericol în niciun moment al acestei duble cu Real.

Să joci pe nu este deloc uşor. Au avut şi ei şansele lor, dar totul s-a rezolvat la 2-1. Sunt mulţumit că am marcat primele mele două goluri pe acest stadion. Vrem să ajungem cât mai departe în toate competiţiile. Îi mulţumesc lui Griezmann. Sunt la 200% în acest moment", a recunoscut fostul atacant de la Liverpool şi Chelsea după meciul cu Real.

Astfel, Torres a ajuns la cota 4 goluri marcate împotriva rivalei madrilene. Primul a venit în 2007, "pe Vicente Calderon", al doilea fiind marcat pe vremea când evolua pentru Liverpool, într-o victorie cu 4-0 pe Anfield Road.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑