Ronaldo, după eliminarea din Cupa Spaniei: "Le cer scuze fanilor în numele echipei, azi i-am dezamăgit" 



 

**Ronaldo, după eliminarea din Cupa Spaniei:**

VIDEO Real Madrid - Atletico Madrid 2-2. Liderul din La Liga a ratat șansa triplei în acest sezon - Real Madrid a fost eliminată timpuriu din Cupa Spaniei, după "dubla" din optimile de finală cu rivala Atletico.

Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției la partida de joi seară, de pe Santiago Bernabeu, la începutul căreia și-a prezentat Balonul de Aur.

Fanii blanco așteptau de la portughez semnalul revenirii. În tur, Real Madrid cedase cu 0-2, însă jucătorii lui Ancelotti aveau speranțe că vor reuși să întoarcă soarta calificării.

CR7 a marcat un singur gol, însă Fernando Torres a ucis rapid speranțele calificării pentru Real. La finalul partidei, golgheterul din La Liga le-a trimis un mesaj spectatorilor prezenți joi seara pe Bernabeu:

"Mulțumim publicului pentru sprijin. Le cer scuze fanilor în numele echipei, azi i-am dezamăgit. Ne propunem să câștigăm fiecare meci, dar uneori e bine să faci un pas în spate, iar apoi să urmeze mai mulți în față.", a spus Cristiano Ronaldo.

După precedentul meci cu Atletico de pe Santiago Bernabeu, cel din La Liga, câștigat de trupa lui Simeone cu 2-1, Real Madrid a reușit să învingă în următoarele 22 de partide.

VIDEO CU GOLUL LUI RONALDO CONTRA LUI ATLETICO: 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑