Juventus a ratat şansa de a se distanţa. Penalty executat dezamăgitor de Vidal



016 февраля 2015

 

**VIDEO** Juventus a ratat şansa de a se distanţa. Penalty executat dezamăgitor de Vidal

VIDEO. Cesena - Juventus 2-2. "Bătrâna Doamnă" a rămas la şapte puncte în faţa Romei în fruntea clasamentului din Serie A, după remiza de pe "Dino Manuzzi". Totuşi, piemontezii au avut o mare şansă de a pleca victorioşi în faţa echipei clasate pe 19 în Italia.

Llorente a obţinut o lovitură de la 11 metri cu zece minute înainte de finalul meciului. Arturo Vidal şi-a asumat răspunderea executării, dar momentul a fost întârziat aproximativ două minute de protestele antrenorului gazdelor, Domenico Di Carlo.

Jucătorul dorit de Van Gaal la Manchester United a bătut lovitura de pedeapsă, dar, surprinzător, nu a reuşit să prindă cadrul porţii Cesenei, trimiţând pe lângă stâlpul drept. Întâmplător sau nu, Vidal a fost înlocuit de Allegri în minutul 88.

Ultima ratare de la punctul cu var a mijlocaşului chilian în Serie A fusese pe 21.12 2012, Vidal transformând 10 dintre cele 13 penalty-uri executate în tricoul lui Juve.

Jucătorul de 27 de ani nu e la prima execuţie greşită de la 11 metri. A mai ratat un penalty în meciul din UEFA Champions League cu Olympiakos, de la Torino, în prelungirile disputei, atunci când putea duce scorul la 4-2. Nu a făcut-o şi Juventus a depins de ultimul meci al grupelor, cel cu Atletico, pentru a ajunge în "optimile" competiţiei.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑