Final de săptămână plin de surprize în Italia, Franța și Spania! Primele clasate s-au împiedicat



016 февраля 2015

 

**VIDEO** Final de săptămână plin de surprize în Italia, Franța și Spania! Primele clasate s-au împiedicat

Sâmbătă și duminică surprizele nu au lipsit în Serie A, Ligue 1 și Primera Division, iar echipele de top s-au încurcat surprinzător.

VIDEO AS Roma - Parma 0-0. Cea mai mare surpriză din Italia s-a înregistrat la Roma, acolo unde formația lui Rudi Garcia a remizat în fața ultimei clasate, astfel că și-a compromis în mare parte șansele la titlu, fiind acum la 7 puncte în spatele liderului Juventus.

VIDEO Cesena - Juventus 2-2. După egalul Romei, Juventus a oferit și ea o surpriză neplăcută și a terminat la egalitate tot cu o codașă, Cesena, penultima în campionatul Italiei. Conduși cu 0-1 de fosta echipă a lui Adrian Mutu, oaspeții au întors rezultatul, însă au fost apoi egalați pe final, când Brienza a punctat pentru gazde.

Podiumul din Serie A

></strong></span></p><p><a href=VIDEO Lorient - Lyon 1-1. Marseille nu a fost în stare să o bată pe Reims (2-2), PSG a pierdut și ea două puncte în fața celor de la Caen ( tot 2-2), iar Lyon a pierdut o șansă uriașă să se distanțeze în fruntea clasamentului din Ligue 1.

Favorită în fața celor de la Lorient, echipa lui Hubert Fournier a fost la un pas chiar să piardă al cincilea meci. Jordan Ayew a deschis scorul pentru gazde, însă vârful N'Jie a egalat până la urmă pentru Lyon, în minutul 77, iar fosta adversară a Astrei din UEFA Europa League a rămas cu un avans de două puncte față de Marseille și PSG.

Podiumul din Franța

></strong></span></p><p><a href=VIDEO Celta - Atletico 2-0. Echipa lui Diego Simeone a pierdut și ea, 0-2 pe terenul celor de la Celta Vigo. Campioana Spaniei este acum la 7 puncte de Real Madrid și mai păstrează doar șanse teoretice în lupta pentru titlu.

Duminică, Atletico a avut o primă repriză extrem de modestă, însă chiar și așa a intrat la egalitate la cabine. În repriza secundă, Celta a punctat de două ori (Nolito și Orellana), iar madrilenii nu au avut forța să înscrie nici măcar golul de onoare.

Podiumul din Spania

></strong></span></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑