S-au apropiat de marii rivali. FC Barcelona a invins acasa formatia Levante, scor 5 la 0



016 февраля 2015

Catalanii sunt la un punct in spatele liderului Real Madrid. Messi are cu 2 goluri mai putin decat Cristiano Ronaldo in topul marcatorilor.


FC Barcelona nu le-a lasat nici o sansa celor de la Levante, care sunt acum in zona retrogradarii. Neymar a inscris in minutul 17, iar dupa cateva ocazii ratate, Messi a dublat avantajul gazdelor. Cu o posesie zdrobitoare de 76 la suta, Barca a continuat sa macine apararea adversa si dupa pauza. Messi a marcat din nou, apoi a punctat si din penalty, completand hat-trick-ul. Messi a ajuns la 26 de goluri in campionat.

 

In topul marcatorilor lider este Cristiano Ronaldo, cu 28 de reusite. Intrat pe parcursul reprizei secunde, Luis Suarez l-a invins si el o data pe portarul advers. FC Barcelona a castigat meciul cu Levante cu 5 la 0, si totalizeaza astfel 56 de puncte. A 11-a victorie consecutiva ii mentine pe catalani pe locul 2 in Spania, la un punct in spatele rivalei Real Madrid. Tot aseara, o surpriza de proportii s-a produs in meciul dintre Celta si Atletico. Gazdele au castigat cu 2 la 0. Nolito si Orellana au fost autorii golurilor. 

 

Atletico Madrid ocupa locul 3 in Primera, cu 50 de puncte. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: fc barcelona, levante, cristiano ronaldo,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑