Victorie de moral pentru Manchester United in campionatul Angliei. Diavolii rosii au batut-o cu 3 la 0 pe Tottenham




A fost al treilea succes consecutiv pentru United. Tot ieri Chelsea a calcat stramb si a remizat 1 la 1 cu Southampton, nereusind sa profite la maxim de esecul campioanei Manchester City.


Manchester United a castigat categoric, cu 3 la 0, meciul cu Tottenham, din etapa cu numarul 29 din Premier League. Elevii lui Louis Van Gaal au incris toate cele trei goluri ale meciului in prima repriza. Au marcat Fellaini, Carrick si Wayne Rooney. 

 

De partea cealalta, Spurs a avut un singur sut pe poarta, in minutul 88, prin Harry Kane. Dupa acest succes, United a ajuns la trei victorii consecutive in Anglia, consolidandu-si locul 4, cu 56 de puncte. Rivala din oras Manchester City, care este pe locul secund in Premier League, are cu doua puncte mai mult, iar echipa clasata pe pozitia a treia, Arsenal, are un punct mai mult decat diavolii rosii. Tot ieri, Chelsea a reusit doar o remiza, 1 la 1, cu Southampton, dar chiar si asa, si-a marit cu un punct avansul in fruntea clasamentului, dupa ce in aceeasi etapa City a pierdut cu 0 la 1, de la penultima clasata, Burnley. Aseara pentru echipa lui Jose Mourinho a deschis scorul Diego Costa. Cu aceasta reusita spaniolul a ajuns la 18 goluri marcate in acest sezon din Premier League si a redevenit liderul clasamentului golgheterilor. Bucuria gazdelor nu a durat insa mult. Dusan Tadic a egalat, din penalty, si a stabilit rezultatul final. Dupa aceasta remiza, Chelsea s-a distantat la 6 puncte in clasament fata de principala sa urmartoare, Manchester City. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: manchester united, campionatul angliei, Tottenham,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑