Fără gol de 6 jocuri, Bilinski încă vrea titlul de golgheter: "Nu e posibil ca lucrurile să continue așa!"



 

**VIDEO** Fără gol de 6 jocuri, Bilinski încă vrea titlul de golgheter:

La derby-ul cu Rapid, Dinamo a încheiat seria de patru meciuri fără gol din Liga 1, în care obţinuse un singur punct. Alb-roşiii sunt plini de optimism după succesul cu 2-0 în faţa giuleştenilor, dar îi aşteaptă o partidă extrem de grea - merg la Craiova, pentru duelul cu CSU, transmis în direct de Digi Sport 1, duminică, de la 17:30.

Atacantul polonez Kamil Bilinski a declarat: "Atmosfera este foarte bună acum, pentru că această perioadă slabă a noastră a trecut. Da, bineînţeles. Noi trebuie să fim ca o mare familie, este opinia mea. Sigur că a fost o perioadă slabă, ştiu, a fost foarte, foarte greu şi pentru fani, pentru că suntem Dinamo, nu suntem o echipă mică. Ne luptăm pentru cea mai bună poziţie, suntem unul dintre cele mai mari cluburi din ţară, este normal"

Fără gol marcat în ultimele şase meciuri, Kamil Bilinski speră să termine sezonul în postura de cel mai bun marcator al României.

Ar fi al doilea golgheter străin din Liga 1, după brazilianul Wesley. Momentan, Bilinski are trei goluri de recuperat faţă de liderul marcatorilor, Bogdan Mitrea, de la Viitorul.

Același Bilinski a mai declarat: "Aşa se întâmplă uneori şi sper ca în ultimele meciuri... Bine, am câştigat, eu nu am marcat, dar sper că golurile vor veni. Este normal, sunt atacant, nu este posibil să nu înscrii timp de multe meciuri. Dacă vom juca bine şi vom avea rezultate bune, cu siguranţă că voi marca. Nu este posibil ca lucrurile să continue aşa!".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑