Barcelona şi-a trecut în cont şi un record negativ: echipa cu cele mai multe autogoluri din istoria UCL



 

Barcelona şi-a trecut în cont şi un record negativ: echipa cu **cele mai multe autogoluri** din istoria UCL

VIDEO. PSG - Barcelona 1-3. Gruparea "blaugrana" s-a impus categoric, la Paris, în faţa unei echipe care nu mai pierduse pe teren propriu în ultimele 33 de meciuri.

Totuşi, ultima reuşită a meciului a stabilit şi un record negativ: Jeremy Mathieu a înscris în propria poartă şi Barcelona a devenit echipa cu cele mai multe autogoluri din istoria UEFA Champions League. Catalanii au reuşit contraperformanţa de a-şi învinge propriul portar de nu mai puţin de 9 ori.

Norocul fundaşului a fost că devierea sa la şutul lui Van der Wiel a venit când scorul era deja 3-0 pentru Messi şi compania. Neymar a deschis scorul şi Suarez a reuşit o dublă de senzaţie.

Totuşi, fanii de pe Camp Nou îl vor ierta repede pe francezul de 31 de ani: nu uită că a marcat primul gol al echipei, în El Clasico, partidă în care gazdele s-au impus cu 2-1.

Barcelona - PSG, returul sferturilor UEFA Champions League, se va disputa marţi, de la ora 21:45, şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑