Meciuri de foc în această seară! Sevilla se va lupta cu Zenit, iar Napoli se va duela cu Wolfsburg



 

Meciuri de foc în această seară în prima manşă a sferturilor de finală din Liga Europei! Deţinătoarea trofeului, Sevilla va juca pe teren propriu cu Zenit, în timp ce Napoli se va duela în deplasare cu Wolfsburg.

Câştigătoarea Ligii Europei, Sevilla va juca pe teren propriu cu Zenit Sankt-Petersburg în prima manşă din sferturile de finală. Gruparea spaniolă este considerată favorită, mai ales după ce ruşii nu vor putea conta pe mai mulţi jucători de bază. Viktor Faizulin este accidentat, iar Igor Smolnikov, Criscito, Danny şi Hulk sunt suspendaţi. Sevilla nu a mai pierdut pe teren propriu în cupele europene din martie 2014.

"Nu ştiu dacă suntem favoriţi. Cel puţin suntem conştienţi de faptul că vom juca împotriva unei echipe care are în lot jucători valoroşi. Ne dăm bine seama de importanţa acestui meci. Jucăm acasă şi de obicei evoluăm foarte bine pe teren propriu. Cu siguranţă va fi un meci foarte dificil", a declarat jucător Sevilla, Grzegorz Krychowiak.

Un alt meci tare din sferturile Ligii Europei se va juca în Germania. Wolfsburg se va duela în prima manşă cu italienii de la Napoli. Gruparea pregătită de Dieter Hecking este în formă maxim în acest final de sezon, fiind neînvinsă în toate competiţiile de la începutul lunii martie.

Wolfsburg este calificată în sferturi pentru a doua oară, în timp ce Napoli a ajuns în această fază a competiţiei pentru prima dată în ultimii 26 de ani.

Fiorentina va juca în deplasare cu Dinamo Kiev. Echipa italiană a disputat până acum opt meciuri împotriva formaţiilor ucrainene şi nu a pierdut niciodată. Mai mult, gruparea Viola este neînvinsă în deplasare în ultimele 11 meciuri din Cupele Europene.

O altă echipă ucraineană, Dnipro va juca cu Brugge în prima manşă din sferturi. Toate partidele din această seară vor începe la ora 22:05.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑