Federaţia Naţională de K-1 a organizat o nouă ediţie a turneului "Liga K-1" pentru copii



Federaţia Naţională de K-1 a organizat o nouă ediţie a turneului "Liga K-1" pentru copii. Competiţia a avut loc în incinta Thai Boxing Club din Capiltală. La turneu au participat aproape 100 de copii cu vârsta de până la 12 ani. Aceştia au făcut spectacol, iar după ce au coborât din ring au făcut și declaraţii tăioase.

Luptele au fost urmărite din tribune de cunoscuţi luptători de K-1 din Moldova, dar şi de peste hotare. Unul din ei, ucraineanul Pavel Juravliov, a rămas impresionat de luptele micilor campioni.

"Copii, în general, sunt viitorul nostru. De exemplu, eu sau alţi luptători îşi vor încheia cariera într-un moment dat, iar aceşti copii sunt cei care vor reprezenta Moldova pe arena internaţională peste vreo 10 ani. Probabil, aceştia sunt viitoarele vedete ale kickboxingului mondial", a spus luptătorul K-1, Pavel Juravliov. 

Oficialii Federaţiei de K-1 amator au anunţat că au organizat un asemenea turneu pentru a populariza acest gen de sport, dar şi de a creşte luptători de talie mondială.

"Peste vreo 5-6 ani veţi vedea aceşti copii în lotul naţional de K-1 amator. Ulterior, de ce nu i-am vedea la nivel de profesionişti, evoluând la galele KOK, dar și în alte evenimente de nivel mondial", a spus preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de K-1 amator, Dorin Damir. 

Săptămâna viitoare, Federaţia Naţională de K-1 amator va organiza Campionatul Moldovei. Competiţia va avea loc la Chişinău.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑