Cine este principalul favorit la câştigarea şi celei de-a treia curse a Mondialului de automobilism F1



Nico Rosberg pare a fi devenit principalul favorit la câştigarea şi celei de-a treia curse a Mondialului de automobilism Formula 1.

Neamţul va pleca din pole position în Marele Premiu al Chinei. Pilotul echipei Mercedes a fost cronometrat cu cel mai rapid tur de pistă în calificări, un minut 35 de secunde şi 402 miimi, şi a obţinut astfel al 23-lea său "pole position" din carieră.

Rosberg va fi urmat pe grila de start de Daniel Ricciardo de la "Red Bull Racing" şi Kimi Raikkonen de la "Ferrari". Multiplul campion mondial Sebastian Vettel a înregistrat doar al patrulea timp și va lua startul din linia a doua.

Lewis Hamilton nu a parcurs niciun tur cronometrat în calificări din cauza unei defecțiuni tehnice. Astfel, campionul mondial în exerciţiu va lua startul de pe ultima poziție a grilei de start.

Prima parte a calificărilor a fost întreruptă timp de peste 20 de minute după un derapaj suferit de Pascal Wehrlein de la echipa "Manor" pe o porțiune umedă. Organizatorii au aspirat din acea zonă a circuitului apa rămasă în urma ploilor din prima parte a zilei.

Marele Premiu al Chinei va avea loc duminică.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑