Sheriff Tiraspol a castigat toate cele 3 dueluri cu Zimbru Chisinau in acest sezon - VIDEO




. Viespile s-au impus, aseara, in marele derby al Moldovei, scor 2 la 1. Tiraspolenii nu mai au sanse la titlu in acest an.

 

Echipele au inceput fantastic o noua editie de El Clasico moldovenesc. Dupa doar 8 minute scorul era de 1 la 1. Vadim Paireli a marcat pentru Sheriff, iar Alexandru Vremea a egalat cu o executie spectaculoasa. 
 
Sheriff a trecut apoi in cateva randuri pe langa gol. Acesta a venit in debutul partii secunde. Kadu a inscris dupa o pasa a lui Juninho Potiguar. 
 
In minutul 64, gazdele au ramas in zece oameni. Metua a fost eliminat pentru ca a lovit un adversar. Zimbru nu a reusit sa profite de avantajul numeric si meciul s-a incheiat cu victoria echipei Sheriff, scor 2 la 1. Tiraspolenii, insa, nu mai au sanse la titlu. Cu o etapa pana la finalul sezonului, Sheriff ocupa locul 3 in campionat, fiind la egalitate de puncte cu Milsami si la 3 puncte in spatele liderului Dacia. Echipele din Orhei si Chisinau vor juca un meci direct, in ultima etapa. Intr-o alta partida de aseara, FC Tiraspol a batut-o, acasa, pe Saxan, scor 3 la 1. Victor Truhanov a marcat un gol splendid pentru formatia din Ceadar-Lunga. 

FC Tiraspol ocupa locul 4 in Divizia Nationala, cu 41 de puncte. Urmeaza Zimbru si Saxan, cu cate 27. 


Sursa: PROTV
Citeste mai multe despre: sheriff tiraspol, sheriff tiraspol, sheriff tiraspol,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑