Campionatul Moldovei la fotbal va avea un final incendiar. Liderul Dacia si a doua clasata Milsami au obtinut victorii clare aseara - VIDEO




Diferenta de 3 puncte intre echipe s-a pastrat. In ultima etapa, cele doua formatii se vor intalni in meci direct la Orhei, iar vulturii vor fi obligati sa castige pentru a deveni campioni.

 

Dacia a facut instructie cu a 7-a echipa a campionatului, Academia, in partida jucata la Speia. Barahoev si Dvali au inscris cate un gol in prima repriza, insa ce a urmat dupa pauza a fost un dezastru pentru oaspeti. Golurile in poarta Academiei au curs cu galeata. Dacia a marcat de 6 ori, iar Petru Leuca a fost eroul meciului cu un hattrick. 



Academia a inscris golul de onoare prin capitanul Anatol Cheptine. Dacia a castigat meciul cu un scor categoric de 8 la 1. Tot ieri, Milsami a zdrobit, pe teren propriu, gruparea Zaria, scor 5 la 0. Artur Patras si Cristi Bud au marcat cu executii spectaculoase. 



Astfel, Milsami ocupa locul secund in campionat cu 52 de puncte, iar Dacia este lider cu 55. In ultima etapa a sezonului, la Orhei, vulturii ii vor gazdui, intr-un meci de foc, pe lupii galbeni. Doar victoria va permite echipei Milsami sa devina campioana pentru prima data in istorie. Dacia a mai cucerit titlul, in anul 2011. 


Iurie OSIPENCO, ANTRENOR MILSAMI: "Toti fotbalistii inteleg foarte bine ce meci ne asteapta. Noi suntem pregatiti dupa ultimele victorii, am prins incredere, am devenit mai puternici, mai increzuti. Sper tot asta sa se reflecte si in ultimul meci cu Dacia."


Sursa: Protv
Citeste mai multe despre: campionatul moldovei, dacia, Milsami,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑