MECI SENZAŢIONAL! ŢSKA Moscova este câştigătoarea Euroligii de Baschet



Foto:digisport.ro
ŢSKA Moscova este noua câştigătoare a Euroligii de Baschet ! Ruşii s-au impus cu 101-96 în faţa echipei Fenerbahce Istanbul după un meci de infarct.
Militarii au condus la pauza mare cu 20 de puncte, iar soarta finalei părea decisă. Fenerbahce nu a renunţat şi a revenit incredibil. Turcii au câștigat al treilea sfert cu 23-19, iar în sfertul patru au marcat 30 de puncte. Finalul întâlnirii de la Berlin a fost unul incendiar. Gruparea din Istanbul a preluat conducerea, însă moscoviţii au egalat cu mai puţin de două secunde înainte de sfârşitul duelului prin Viktor Hriapa.
Au urmat prelungirile, unde ŢSKA a jucat mai bine şi a reuşit să învingă. Echipa din Rusia a cucerit trofeul Euroligii de Baschet după o pauză de 8 ani.
"Sunt mândru de această echipă. Mă mândesc cu aceşti jucători, care au ajuns în premieră în finală şi au atins obiectivul. Aceasta performanţă a trecut în istorie.Le-am spus jucătorilor că ei trebuie să câştige", a declarat antrenorul ŢSKA Moscova, Dimitris Itoudis. 
Cu 22 de puncte, Nando De Colo a fost cel mai bun marcator al finalei. Francezul a fost votat și MVP-ul Euroligii.
"Cel mai important lucru este că am cucerit această cupă. Mă mândresc cu noi, deoarece am muncit mult tot sezonul. Toată lumea crede că ne este uşor, pentru că suntem ŢSKA, însă nu este aşa. Trebuie să luptăm în fiecare zi şi meci. În final, am realizat asta", a relatat baschetbalistul ŢSKA Moscova, Nando de Colo. 
O altă echipă din Rusia, Lokomotiv Kuban, a ocupat locul 3 în Euroliga de Baschet. Formaţia din Krasnodar a dispus cu 85-75 de Laboral Kutxa.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑