Guardiola și-a luat rămas bun de la Bayern Munchen. Ce mesaj a transmis fanilor



foto: Pep Guardiola/today.ng
"Ador acest oraș!", a afirmat, duminică, Pep Guardiola, antrenorul clubului spaniol de fotbal Bayern Munchen, într-o declarație de rămas bun la Munchen, unde echipa sa a sărbătorit al 26-lea titlu al clubului, scrie agerpres.ro.
Catalanul, care a cucerit titluri de campion al Germaniei cu echipa sa, și-a cerut din nou scuze pentru că nu a reușit să câștige trofeul Ligii Campionilor în cursul ultimilor trei ani.
"Sunt mândru, dar o echipă cum este Bayern Munchen trebuie să câștige totul. Când nu reușești în trei sezoane să câștigi principalul trofeu european, un alt antrenor trebuie să vină. Accept, nu am fost perfect", a deplâns Guardiola, în vârstă de 45 de ani.
Totuși, tehnicianului catalan îi mai rămâne un singur scop pe banca tehnică a bavarezilo și anume obținerea Cupei Germaniei. În data de 21 mai 2016, Bayern Munchen se va întâlni, în meciul final al competiției, cu Borussia Dortmund, la Berlin.
Până atunci, jucătorii au celebrat titlul de campioni de la balconul Primăriei din Munchen, în fața a mii de suporteri, avându-le alături pe reprezentantele fotbalului feminin de la Bayern, care și-au adjudecat la rândul lor titlul de campioane în acest sezon.
Наверх ↑