Antrenorii trag cot la cot cu jucătorii la antrenamentele Stelei de la Braşov. Opriţa, tachinat de Rădoi



 

**VIDEO** Antrenorii trag cot la cot cu jucătorii la antrenamentele Stelei de la Braşov. Opriţa, tachinat de Rădoi

Mirel Rădoi pune accent pe pregătirea fizică în cantonamentul Stelei de la Braşov: i-a pus la grea încercare pe cei 24 de jucători, în timp ce Filip se pregăteşte separat, în sală. Din lotul iniţial au plecat Aldea, Dobre şi Pârvulescu, ultimul, împrumutat la FC Voluntari.

Nicolae Dică şi-a păstrat calităţile fizice, in timp ce Daniel Opriţa a fost tachinat de Rădoi, după ce fostul atacant nu a putut ţine ritmul cu jucătorii. Cei trei, care au pus umărul din teren la sezonul de vis 2005-2006, când gruparea roş-albastră a ajuns în semifinalele Cupei UEFA, visau demult să ajungă antrenori la Steaua.

"Când eram jucători, acum 8, 9 ani, nu am vorbit despre această variantă, dar cu 2 3 ani în urmă ne gândeam la acest lucru pentru că şi eu îmi doream, atunci când imi închei cariera de jucător, să devin antrenor, Mirel la fel, Daniel şi el îşi dorea acelaşi lucru", a recunoscut Dică.

Primele meciuri pentru tripleta de antrenori vor avea loc în al doilea cantonament al verii, în Austria. Pe 24 iunie, roş-albaştrii îşi vor face încălzirea cu Austria Klagenfurt, echipă de ligă a doua. Peste alte două zile va fi primul examen important, cu Legia Varșovia, vicecampioana Poloniei.

Pe 30 iunie, Steaua va juca împotriva celor de la Rubin Kazan. Cu o zi înainte de revenirea în ţară, pe 3 iulie, Varela şi compania au ultimul test, cu FK Qarabagh, campioana din Azerbaidjan.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑